andreanz.blogg.se

Belmont Regional Park
Känner mig helt slutkörd efter senaste veckan... Jobb, utflykter och annat. Imorgon ska jag träffa en kvinna som behöver städhjälp för att kanske börja med det en gång i veckan under min rast. 
 
Det bästa som hänt under veckan som gått är att jag har planerat lite kring min egen present inför min 21-årsdag. Men exakt vad det är kommer jag inte tala om förrän det är dags. Dock kan jag säga att jag och min värdfamilj kikat lite på aktiviteter jag kan göra när vi reser iväg under min födelsedag... 
 
Det finns ännu en sak som varit väldigt bra. Jag har träffat nya au pairer, men även hängt med några av dej känner sen tidigare. Jag och tre andra gjorde en vandring tillsammans i lördags. Grymt! Vi åkte lite längre den här gången, till Belmont Regional Park, där vi siktade in oss på en fyra timmar lång slinga. Dock gick vi fel och gick en extra slinga på 3km innan vi hittade rätt väg. Men, men. 
Så, på bilden, från vänster: Katharina, Celina, jag, Julie. 
 
Efter att ha hittat rätt väg på kartan var det dags för nästa slinga. I början var det som att gå i en djungel igen, innan det blev brant och lite jobbigare. Utsikten vid toppen var värd varje steg! 
Vi kunde se hela vägen till Porirua, Wellington, sydön... Och hav på tre ställen. Syd, öst, väst. 
 
Efter lite vila tog vi oss nedåt, för att gå vilse igen... Vi lyckades hitta rätt tillslut men det blev en liten omväg igen haha.
 
Det var helt enkelt en riktigt bra dag, trots några kilometer extra!