andreanz.blogg.se

Wow, bara wow
Varje gång jag kollade ut mot vattnet eller vi gick förbi och fick en glimt utbrast jag "gosh, it's so beautiful". För det var så otroligt vackert!!! Jag kan inte säga mer än att bilderna är vackra men det räcker ju inte. Man måste vara där för att kunna uppskatta hur vackert det faktiskt är. 
Njöt av solen! En av våra sista riktigt varma dagar... 
Det blev dumplings nere vid stranden, gott! 
Vi gick också på en liten promenad för att kunna se utsikten ut över vattnet. 
Efter det tyckte vi att vi förtjänade en god middag och så fick det bli! 
Marlborough Sounds
En långhelg på gång och då blev det såklart att resa! Julie var nere på sydön redan så jag åkte ner med färjan för att möta henne i Picton. Jag har åkt färjan en gång tidigare, med mamma och Christoffer, men då var det mörkt så jag kunde inte se något. Är jag glad att jag åkte igen, i dagsljus? Kika på bilderna och gissa. 
Färgen på vattnet var helt otrolig. Tillsammans med kullarna som bredde ut sig gick det inte att annat än häpnas. Så otroligt vackert att jag bara stod ute på däck för att beundra det hela i blåsten. Men det var det allt värt! Jag pratade med en familj på färjan och blev inbjuden på lunch/fika någon gång framöver om jag befinner mig i närheten. De var så trevliga! Färjan denna gång var alltså minst sagt vackrare och mer avslappnande. Denna gång behövde jag inte fokusera på en massa kaos utan det var bara att njuta av utsikten och sällskapet. Härligt! 
Då var det lov igen
Och så var det dags för ännu ett skollov! Var det inte jul nyss?! Ja, tiden här går ju i ultrarapid så jag borde väl inte vara förvånad. 
 
Vi har hittat på en hel del under livet. Allt från att leka på lekplatsen, cykla runt, gå på museum, haft playdates... Ja, en massa kul helt enkelt! Jag har tyvärr inte så mycket bilder att ladda upp från lovet då jag inte tagit så många men också för att de jag tagit är med andra barn i eller "för stora"... Så, här kommer det jag har! På bilderna under bestämde vi oss för att leta upp saker ute i naturen för att göra en bild hemma. Blommor, gräs och stenar användes för att skapa mästerverk.  
Det har varit ett väldigt hektiskt lov - jag tror vi alla blev lite utmattade! 
En sak vi har bestämt är att till nästa lov ska vi samla de saker vi gillar bäst och göra så mycket av det som vi bara kan. Jag är nämligen här första veckan under lovet, innan det är dags att dra vidare...