andreanz.blogg.se

Glad Mors Dag
Glad Mors Dag mamma!!! 
Jag hoppas att du haft en riktigt bra dag där på andra sidan jorden. Eftersom jag inte är hemma och kan fira dig tänka jag tillägna detta inlägg till dig.
 
Det är nämligen så att om det inte varit för dig, så hade jag inte varit här. Du presenterade au pairandet för mig när jag var runt 13. Jag blev direkt fast vid det och tack vare att du uppmanade mig att följa mina drömmar och att det är helt okej att inte plugga direkt efter gymnasiet... Jag blir ofta utmanad av dig, att testa nya saker och våga mig på att leva mitt liv såsom jag önskar det. Utan dig hade jag aldrig tagit modet till mig att åka. Och det kommer jag vara evigt tacksam för!
Och sen kan jag såklart tillägga att det är riktigt skönt att kunna prata med dig när det är svårt, du är där för mig även när du är så långt borta. Det är alltid skönt när vi pratar och jag får stöd, eller bara en rolig stund. Jag menar, när du och Christoffer kom över skrattade jag mer än jag hade gjort på månader. Så återigen, tack och - jag älskar dig!!! 
Present från andra sidan tasmanska havet
Jag fick hem ett paket från familjen i Australien... Så gulligt!!! Det var australiensiskt godis och kakor, lite souvenirer och en varsin present till Asha och Hugo. Så idag körde vi lite "fågel, fisk eller mittemellan" för att de skulle kunna hitta sina presenter. 
Det var en så fin grej tycker jag. Så jag ska skicka ett litet vykort med en tackhälsning - och så köper jag med mig någon present såklart!! 
LUX Festival i Wellington
I fredags var det ett event inne i Wellington! Det var nämligen fullt av olika ljusformationer runtom i staden och man kunde köpa en massa roliga grejer. Så det kommer lite bilder som togs under kvällen! 
Vi gick för att köpa glass - där hade de gjort om stället inför kvällen! Fullt med olika ljus och lampor, sen hade glassen bytt namn också... 
Och så en liten bild med våra kransar! 
Det var inte en så lång kväll, men det var en bra kväll! Och det var väldigt härligt att komma iväg lite.