andreanz.blogg.se

SYDNEY - DAG 3
Vi hade en del planer för vår tredje dag. Det var dags att träffa ännu ett bekant ansikte från Nya Zeeland. Denna gång var det en person som jag och Julie träffat under vår resa till Picton/Nelson. Men först frukost. Vi missade frukosten på boendet så det fick bli ett ställe på hörnet. Med denna fina skylt, hur kan man tvivla? 
Vi tog med oss våra bagels till taket på boendet och åt det där. 
Vi tog oss till Darling Harbor på vägen för att träffa vår kompis. En känd hamn i staden med väldigt mysig atmosfär! Här kommer lite bilder från vår promenad där. 
Sverre, som vi träffade, tog med oss till en park där vi åt lunch. Det var riktigt fint och ett ställe vi nog inte gått till om det vore för att han visste om det! Och bra utsikt av Harbor Bridge hade vi. 
När vi gick vidare längs vattnet fick vi en väldigt fin vy av operahuset så vi behövde självklart ta massa foton (igen) 
Tanken var att vi skulle åka till ett zoo med Loes, tjejen från vårt boende, men när vi kom till färjan fick vi veta att det stängde tidigt. Vi skulle därför knappt hinna se något så vi bestämde oss för att ta en glass och bara slappa istället. 
Loes mötte upp oss och vi gick ut och åt middag tillsammans. Det blev på The Rocks, på en av de kända restaurangerna där. 
Detta var riktigt, riktigt gott!!! 
En lugn dag men med mycket god mat och bra sällskap!