andreanz.blogg.se

Nytt jobb och sånt
Idag var första dagen på mitt nya extrajobb med att städa hemma hos en barnfamilj. Inga konstigheter egentligen, härligt med lite extrapengar för aktiviteter och resor. Det tog dock mycket längre tid än vad jag tänkte från början så jag hade knappt tid att äta lunch... Dessutom hade jag lovat barnen att köpa koppar inför eftermiddagen. Jag köpte nämligen speciella pennor för porslin när jag var på Typo häromdagen.
 
Kopparna blev var aktivitet för dagen. Vi designade varsin kopp och hade sedan in dem i ugnen. Jag hittade inga bra koppar så vi var inte säkra på om det skulle fungera överhuvudtaget. Men det gjorde det! Åtminstone efter lite krångel med pennorna som vägrade komma igång. Jag och Asha målade ett tag genom att hålla fast pennans spets i locket...
 
Igår var vi på stranden för att samla nya stenar att måla. Asha passade på att samla snäckor till smyckeskrinet vi ska göra.
 
En bra vecka hittills! Asha är nu extremt hype på att göra fler koppar så en plan är att göra en för varje klasskamrat inför julen... Får se hur det går!