andreanz.blogg.se

Nelson: hängbroar och vilse
På väg hem fram Nelson Lakes bestämde vi oss för att åka en lite annan väg. Vi följde kartan och tänkte att vi hade en riktigt bra väg.
 
Vi hade trevligt och åkte på. Enligt kartan skulle vi åka en bit på en grusväg och komma ut på den större vägen på väg mot Nelson. Njae. Så blev det inte. Vi åkte på och åkte på. På toppen av en stor kulle ser vi en mängd förvirrande skyltar som inte alls stämde med var vi borde vara. En snabb blick på Google maps och nej, vi var verkligen inte där vi borde vara. Så vi resonerade att vi skulle fortsätta samma väg tills vi kom ut till en annan väg och kunde orientera oss rätt. Bra val! Vi lyckades ta oss till Nelson igen, lite längre tid men vi kom ju fram!
 
Hade vi inte åkt vilse hade vi inte hittat två hängbroar. Jag är fortfarande imponerad att Katharina såg en minimal skylt om en hängbro när vi körde i 100km/h. Och eh, hon körde.
 
Lite längre bort såg jag ytterligare en bro. En väldigt liten men charmig bro. Som jag inte kan ladda upp bild på för att bilden ironiskt nog är för stor... Ni får helt enkelt lita på mig.