andreanz.blogg.se

Veckans favoriter
Förutom att jag varit iväg en del under veckan så har jag ju såklart också jobbat. Det känns som att jag och barnen kommer närmare varandra vilket är jättekul. 
 
Hugo sa en så otroligt gullig grej häromdagen efter simskolan. Asha var kall så jag gav henne min rosa scarf, den som jag alltid har på mig. Då sa Hugo att "Men, du är inte Andréa längre. Du har inte den rosa scarfen. Den rosa scarfen är en del av dig." Han var så otroligt gullig! När jag tog tillbaka scarfen tyckte han att det kändes bättre igen. 
 
Asha hade också ett ögonblick som fick mitt hjärta att smälta och, jag erkänner, mina ögon att tåras. Vi stod och pratade om att jag varit sen när jag skulle hämta henne från skolan. Jag bad om ursäkt och förklarade att förskolan slutat sent. Då sa hon till mig att hon hade tre saker hon ville ha sagt. "För det första, det gör inget att du var sen. Så länge ni hämtar mig någon gång spelar det ingen roll. Det andra är att jag älskar dig. Och det sista... Du är den bästa au pairen någonsin!" Sedan gav hon mig en stor kram. 
 
Roligaste stunden måste ändå vara när jag och Hugo lekte häst. Han satt på min rygg och jag sprang omkring i huset, med hunden Molly efter oss. Vi skrattade så vi ramlade ihop! 
 
Jag känner mig som en förälder nu, haha. Och sympatiserar med föräldrar som berättar vad deras barn sagt eller gjort. Det är ju så gulligt!
Efter skolan hängde vi, bokstavligt, kvar ett tag. 
Hugo påminner en hel del om mig själv som barn när det gäller detta. Han blev otroligt upprörd över att folk slängt skräp i lekparken, så vi städade upp efter dem. 
Ute på promenad med Molly, runtom området. 
 
Det har varit en bra vecka helt enkelt! 
#1 - Anonym

Vad härligt att det går så bra med barnen!❤ Sussie